Attentie aan alle L paarden ruiters!!

De kampioenschapsbepalingen zijn aangepast voor de klasse L Paarden. De wijziging is dat nu een stand L+5 vereist is om mee te doen aan het kampioenschap. https://www.knhs.nl/nieuws/2021/update-knhs-kampioenschap-eventing/

  • Mocht je niet hebben ingeschreven, dan is voor jouw bijschrijven opgesteld tot 1 augustus 23:00 via mijnKNHS. (Hier betaal je ook meteen)
  • Mocht je op moment staan ingeschreven in de Open L rubriek, stuur dan een mail naar [email protected] of [email protected] om kenbaar te maken dat je ook aan het kampioenschap wilt mee doen.

Startlijsten
Dit betekent ook voor de mensen die zoeken naar de startlijsten, we deze nog niet hebben. Zodra alles rond is, kunnen we deze maken/publiceren. Al het voorwerk is gedaan. Startlijsten voor de zondag, zijn nagenoeg klaar.

Dressuur info
Start je een open rubriek of Z kampioenschap, dan dressuur je sowieso op zaterdag.Start L of M kampioenschap, dan bestaat er een grote kans dat je op vrijdag moet dressuuren. Zon 30 combinaties worden vrijdag verwacht in de dressuur baan. De overige op de zaterdag.B paarden & B t/m Z pony’s rijden allemaal dressuur op zondag.

Categorieën: Nieuws