Beste lezer, liefhebber, sponsor en of deelnemer van de samengestelde wedstrijd,

“SGW Geestmerambacht Langedijk” is een nieuwe naam voor de cross welke de afgelopen twee jaar is gehouden bij manege Beukers te Oudkarspel onder de naam SGW Dijkgatbos. We zijn erg blij dat we de naam van het gelijknamige recreatiegebied en polder Geestmerambacht kunnen gebruiken voor deze uitdagende cross, welke in 2021 wordt gehouden op 6-8 augustus.  We hebben de afgelopen twee jaar laten zien dat we in staat zijn om een uitdagend parcours neer te zetten voor alle klassen t.m. Z nivo (pony’s en paarden). De cross kent een hoog niveau welke enkele jaren geleden niet denkbaar was in Noord Holland. Mede hierdoor is het wedstrijd niveau van samengestelde wedstrijden fors gestegen en hebben we de Noord Hollandse cross sport op de Nederlandse wedstrijd kaart gezet.

We vertrouwen erop ook in 2021 weer een boeiende wedstrijd neer te kunnen zetten waardoor we een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de samengestelde wedstrijd in Noord Holland.

De naam SGW Dijkgatbos is meegenomen vanuit het gelijknamige Dijkgatbos te Wieringerwerf. Deze cross is door de terreinomstandigheden enkele jaren niet verreden. Vanaf 2019 is een nieuwe groep vrijwilligers bezig met het terrein en zal de cross ook hier weer worden verreden. De cross kent een lange traditie die door enkele zeer fanatieke mensen van het eerste uur van de cross beleving in Noord Holland jarenlang is volgehouden.

Namens het organisatie comité van SGW Geestmerambacht Langedijk hopen we u te mogen begroeten op 6-8 augustus 2021.