KNHS kampioenschap zeer geslaagd!

Afgelopen weekeinde hebben wij als SGW Geestmerambacht Langedijk voor de 2 maal op rij het KNHS kampioenschap paarden klasse L, M en Z mogen organiseren. Tevens reden de B paarden en  B pony’s om het regiokampioenschap (regio NH). En uiteraard waren er vele open rubrieken. We mogen terugkijken op een zeer geslaagd evenement wat wordt bevestigd door de reactie van de Technisch Afgevaardigde van de KNHS,  Sandra Bakker.

Dit evenement kan niet zonder een grote groep vrijwilligers die helpt bij het schrijven bij de jury, ondersteunen in de springtuin of hindernisposten in het cross parcours. Daarnaast hebben we een groep mensen die in het terrein allerhande klussen doen als hindernissen verlagen, op zaterdag avond een brug repareren, en snel ter plekke zijn bij calamiteiten. De hoefsmid, de dierenarts, EhBO, de jury’s, de rekenkamer/secretariaat en uiteraard ons bestuur die met tomeloze inzet zonder te kijken naar uren en tijden, dit evenement hebben begeleid.

Hiervoor maken wij een diepe buiging en zeggen; DANK JE WEL!

Zonder vrijwilligers geen sportevenement.

We hopen dat we ook goed voor jullie hebben gezorgd en dat we jullie volgend jaar weer mogen begroeten bij SGW Geestmerambacht Langedijk.

Een warme groet,

Namens het bestuur

Categorieën: Nieuws